Butorajac, P. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554
Butorajac, Petra. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554
Butorajac, Petra. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554
Butorajac, P. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 24.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554
Butorajac P. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 24.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554
P. Butorajac, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554