Brusar, B. (2020). UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
Brusar, Barbara. "UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
Brusar, Barbara. "UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
Brusar, B. (2020). 'UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
Brusar B. UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
B. Brusar, "UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266