prikaz prve stranice dokumenta Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku

Grgas, Antonela
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Grgas, A. (2020). Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564

Grgas, Antonela. "Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564

Grgas, Antonela. "Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564

Grgas, A. (2020). 'Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 14.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564

Grgas A. Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 14.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564

A. Grgas, "Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.