Šego, N. (2020). Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, N. (2020). 'Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego N. Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
N. Šego, "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822