Šego, N. (2020). Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti (Undergraduate thesis). Split: College of Management and Design Aspira. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, N. (2020). 'Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti', Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, accessed 29 November 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego N. Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti [Undergraduate thesis]. Split: College of Management and Design Aspira; 2020 [cited 2023 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
N. Šego, "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti", Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822