Šego, N. (2020). Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti (Undergraduate thesis). Split: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, N. (2020). 'Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego N. Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti [Undergraduate thesis]. Split: ASPIRA University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
N. Šego, "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822