Šego, N. (2020). Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, Noemi. "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego, N. (2020). 'Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 11.06.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
Šego N. Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 11.06.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822
N. Šego, "Specifičnost dalmatinske kuhinje na primjeru dalmatinske šalše: karakteristike i određivanje roka trajnosti", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:515822