prikaz prve stranice dokumenta Globalni trendovi u gastronomiji - bezglutenska prehrana
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Globalni trendovi u gastronomiji - bezglutenska prehrana

Transtenjak, Valentina
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Transtenjak, V. (2020). Globalni trendovi u gastronomiji - bezglutenska prehrana (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:746117

Transtenjak, Valentina. "Globalni trendovi u gastronomiji - bezglutenska prehrana." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:746117

Transtenjak, Valentina. "Globalni trendovi u gastronomiji - bezglutenska prehrana." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:746117

Transtenjak, V. (2020). 'Globalni trendovi u gastronomiji - bezglutenska prehrana', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 19.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:746117

Transtenjak V. Globalni trendovi u gastronomiji - bezglutenska prehrana [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 19.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:746117

V. Transtenjak, "Globalni trendovi u gastronomiji - bezglutenska prehrana", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:746117

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.