prikaz prve stranice dokumenta Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri

Gogić, Anđela
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Gogić, A. (2020). Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203

Gogić, Anđela. "Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203

Gogić, Anđela. "Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203

Gogić, A. (2020). 'Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203

Gogić A. Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203

A. Gogić, "Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.