prikaz prve stranice dokumenta Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank

Matković, Igor
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Matković, I. (2020). Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković, I. (2020). 'Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 29.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković I. Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 29.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

I. Matković, "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.