Matković, I. (2020). Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank (Undergraduate thesis). Zagreb: College of Management and Design Aspira. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
Matković, I. (2020). 'Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank', Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, accessed 21 September 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
Matković I. Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank [Undergraduate thesis]. Zagreb: College of Management and Design Aspira; 2020 [cited 2023 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
I. Matković, "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank", Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595