Matković, I. (2020). Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank (Undergraduate thesis). Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
Matković, I. (2020). 'Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 08 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
Matković I. Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank [Undergraduate thesis]. Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 December 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595
I. Matković, "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595