prikaz prve stranice dokumenta Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank

Matković, Igor
College of Management and Design Aspira

Cite this document

Matković, I. (2020). Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank (Undergraduate thesis). Zagreb: College of Management and Design Aspira. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković, I. (2020). 'Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank', Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, accessed 21 September 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković I. Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank [Undergraduate thesis]. Zagreb: College of Management and Design Aspira; 2020 [cited 2023 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

I. Matković, "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank", Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Please login to the repository to save this object to your list.