prikaz prve stranice dokumenta Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank

Matković, Igor
ASPIRA University of Applied Sciences

Cite this document

Matković, I. (2020). Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank (Undergraduate thesis). Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković, Igor. "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković, I. (2020). 'Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Matković I. Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank [Undergraduate thesis]. Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

I. Matković, "Financijski učinci poboljšanja ponude hrane na primjeru restorana Otto&Frank", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:274595

Please login to the repository to save this object to your list.