Fetahović, A. (2024). Označavanje roka trajnosti hrane, primjena u ugostiteljstvu na primjeru poduzeća „Fetahović d.o.o.“ (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:271742
Fetahović, Ajdin. "Označavanje roka trajnosti hrane, primjena u ugostiteljstvu na primjeru poduzeća „Fetahović d.o.o.“." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:271742
Fetahović, Ajdin. "Označavanje roka trajnosti hrane, primjena u ugostiteljstvu na primjeru poduzeća „Fetahović d.o.o.“." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:271742
Fetahović, A. (2024). 'Označavanje roka trajnosti hrane, primjena u ugostiteljstvu na primjeru poduzeća „Fetahović d.o.o.“', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 05.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:271742
Fetahović A. Označavanje roka trajnosti hrane, primjena u ugostiteljstvu na primjeru poduzeća „Fetahović d.o.o.“ [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2024 [pristupljeno 05.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:271742
A. Fetahović, "Označavanje roka trajnosti hrane, primjena u ugostiteljstvu na primjeru poduzeća „Fetahović d.o.o.“", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:271742