Šarac, K. (2023). Djelovanje keto prehrane na kardiovaskularno zdravlje i primjena keto prehrane u gastronomiji (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:037812
Šarac, Katarina. "Djelovanje keto prehrane na kardiovaskularno zdravlje i primjena keto prehrane u gastronomiji." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:037812
Šarac, Katarina. "Djelovanje keto prehrane na kardiovaskularno zdravlje i primjena keto prehrane u gastronomiji." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:037812
Šarac, K. (2023). 'Djelovanje keto prehrane na kardiovaskularno zdravlje i primjena keto prehrane u gastronomiji', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:037812
Šarac K. Djelovanje keto prehrane na kardiovaskularno zdravlje i primjena keto prehrane u gastronomiji [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2023 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:037812
K. Šarac, "Djelovanje keto prehrane na kardiovaskularno zdravlje i primjena keto prehrane u gastronomiji", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:037812