Mrakovčić, N. (2024). Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729
Mrakovčić, Natalija. "Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729
Mrakovčić, Natalija. "Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729
Mrakovčić, N. (2024). 'Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 14.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729
Mrakovčić N. Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2024 [pristupljeno 14.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729
N. Mrakovčić, "Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729