prikaz prve stranice dokumenta Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka

Mrakovčić, Natalija
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Mrakovčić, N. (2024). Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729

Mrakovčić, Natalija. "Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729

Mrakovčić, Natalija. "Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729

Mrakovčić, N. (2024). 'Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729

Mrakovčić N. Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2024 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729

N. Mrakovčić, "Uloga eno - gastronomske ponude u obogaćivanju turističke ponude otoka Krka", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:259729

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.