Petranić, F. (2023). Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
Petranić, Filip. "Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
Petranić, Filip. "Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
Petranić, F. (2023). 'Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 24.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
Petranić F. Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2023 [pristupljeno 24.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
F. Petranić, "Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195