Petranić, F. (2023). Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
Petranić, Filip. "Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
Petranić, Filip. "Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
Petranić, F. (2023). 'Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
Petranić F. Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2023 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195
F. Petranić, "Specifičnost odjela hrane i pića u malim obiteljskim hotelima na primjeru hotela Santa Lucia", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:110195