Ćubela, M. (2023). Zero waste u restoranima visoke kuhinje na primjeru Hiše Franko (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:283873
Ćubela, Monika. "Zero waste u restoranima visoke kuhinje na primjeru Hiše Franko." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:283873
Ćubela, Monika. "Zero waste u restoranima visoke kuhinje na primjeru Hiše Franko." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:283873
Ćubela, M. (2023). 'Zero waste u restoranima visoke kuhinje na primjeru Hiše Franko', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 23.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:283873
Ćubela M. Zero waste u restoranima visoke kuhinje na primjeru Hiše Franko [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2023 [pristupljeno 23.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:283873
M. Ćubela, "Zero waste u restoranima visoke kuhinje na primjeru Hiše Franko", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:283873