Poštenik, F. (2023). Unaprjeđivanje turističke ponude Varaždinske županije razvojem eno-gastronomskog turizma (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:504481
Poštenik, Filip. "Unaprjeđivanje turističke ponude Varaždinske županije razvojem eno-gastronomskog turizma." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:504481
Poštenik, Filip. "Unaprjeđivanje turističke ponude Varaždinske županije razvojem eno-gastronomskog turizma." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:504481
Poštenik, F. (2023). 'Unaprjeđivanje turističke ponude Varaždinske županije razvojem eno-gastronomskog turizma', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 29.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:504481
Poštenik F. Unaprjeđivanje turističke ponude Varaždinske županije razvojem eno-gastronomskog turizma [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2023 [pristupljeno 29.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:504481
F. Poštenik, "Unaprjeđivanje turističke ponude Varaždinske županije razvojem eno-gastronomskog turizma", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:504481