prikaz prve stranice dokumenta VAŽNOST ENGLESKOG JEZIKA I GASTRONOMIJE U MIGRACIJSKIM TOKOVIMA U POSLJEDNJA DVA STOLJEĆA NA PRIMJERU VODEĆIH GASTRONOMSKIH KULTURA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
VAŽNOST ENGLESKOG JEZIKA I GASTRONOMIJE U MIGRACIJSKIM TOKOVIMA U POSLJEDNJA DVA STOLJEĆA NA PRIMJERU VODEĆIH GASTRONOMSKIH KULTURA

Grgić, Tomislav
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Grgić, T. (2023). VAŽNOST ENGLESKOG JEZIKA I GASTRONOMIJE U MIGRACIJSKIM TOKOVIMA U POSLJEDNJA DVA STOLJEĆA NA PRIMJERU VODEĆIH GASTRONOMSKIH KULTURA (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:117087

Grgić, Tomislav. "VAŽNOST ENGLESKOG JEZIKA I GASTRONOMIJE U MIGRACIJSKIM TOKOVIMA U POSLJEDNJA DVA STOLJEĆA NA PRIMJERU VODEĆIH GASTRONOMSKIH KULTURA." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:117087

Grgić, Tomislav. "VAŽNOST ENGLESKOG JEZIKA I GASTRONOMIJE U MIGRACIJSKIM TOKOVIMA U POSLJEDNJA DVA STOLJEĆA NA PRIMJERU VODEĆIH GASTRONOMSKIH KULTURA." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:117087

Grgić, T. (2023). 'VAŽNOST ENGLESKOG JEZIKA I GASTRONOMIJE U MIGRACIJSKIM TOKOVIMA U POSLJEDNJA DVA STOLJEĆA NA PRIMJERU VODEĆIH GASTRONOMSKIH KULTURA', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 23.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:117087

Grgić T. VAŽNOST ENGLESKOG JEZIKA I GASTRONOMIJE U MIGRACIJSKIM TOKOVIMA U POSLJEDNJA DVA STOLJEĆA NA PRIMJERU VODEĆIH GASTRONOMSKIH KULTURA [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2023 [pristupljeno 23.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:117087

T. Grgić, "VAŽNOST ENGLESKOG JEZIKA I GASTRONOMIJE U MIGRACIJSKIM TOKOVIMA U POSLJEDNJA DVA STOLJEĆA NA PRIMJERU VODEĆIH GASTRONOMSKIH KULTURA", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:117087

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.