Kukec, M. (2023). Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
Kukec, M. (2023). 'Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 25.05.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
Kukec M. Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2023 [pristupljeno 25.05.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
M. Kukec, "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855