prikaz prve stranice dokumenta Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo

Kukec, Maja
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Kukec, M. (2023). Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec, M. (2023). 'Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 29.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec M. Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2023 [pristupljeno 29.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

M. Kukec, "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.