prikaz prve stranice dokumenta Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo

Kukec, Maja
College of Management and Design Aspira

Cite this document

Kukec, M. (2023). Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo (Undergraduate thesis). Zagreb: College of Management and Design Aspira. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec, M. (2023). 'Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo', Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, accessed 25 May 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec M. Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo [Undergraduate thesis]. Zagreb: College of Management and Design Aspira; 2023 [cited 2023 May 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

M. Kukec, "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo", Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Please login to the repository to save this object to your list.