Kukec, M. (2023). Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo (Undergraduate thesis). Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
Kukec, M. (2023). 'Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 10 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
Kukec M. Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo [Undergraduate thesis]. Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences; 2023 [cited 2024 December 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855
M. Kukec, "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855