prikaz prve stranice dokumenta PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE

Veža, Mihovil
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Veža, M. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Veža, Mihovil. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Veža, Mihovil. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Veža, M. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 22.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Veža M. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2022 [pristupljeno 22.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

M. Veža, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.