Veža, M. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041
Veža, Mihovil. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041
Veža, Mihovil. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041
Veža, M. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 22.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041
Veža M. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2022 [pristupljeno 22.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041
M. Veža, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041