prikaz prve stranice dokumenta PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI

Butorajac, Petra
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Butorajac, P. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554

Butorajac, Petra. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554

Butorajac, Petra. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554

Butorajac, P. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 29.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554

Butorajac P. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2022 [pristupljeno 29.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554

P. Butorajac, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKE PONUDE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:896554

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.