prikaz prve stranice dokumenta PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU

Dajić, Sandro
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Dajić, S. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, Sandro. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, Sandro. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, S. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić S. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

S. Dajić, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.