prikaz prve stranice dokumenta PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU

Dajić, Sandro
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Dajić, S. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, Sandro. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, Sandro. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, S. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 29.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić S. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2022 [pristupljeno 29.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

S. Dajić, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.