prikaz prve stranice dokumenta PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU

Debeljak, Antonio
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Debeljak, A. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199

Debeljak, Antonio. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199

Debeljak, Antonio. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199

Debeljak, A. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199

Debeljak A. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199

A. Debeljak, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.