Debeljak, A. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199
Debeljak, Antonio. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199
Debeljak, Antonio. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199
Debeljak, A. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 30.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199
Debeljak A. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 30.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199
A. Debeljak, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA U ISTRI I NA KVARNERU", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:183199