prikaz prve stranice dokumenta Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji

Grabovac, Karlo
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Grabovac, K. (2022). Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577

Grabovac, Karlo. "Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577

Grabovac, Karlo. "Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577

Grabovac, K. (2022). 'Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 25.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577

Grabovac K. Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2022 [pristupljeno 25.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577

K. Grabovac, "Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.