Grabovac, K. (2022). Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577
Grabovac, Karlo. "Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577
Grabovac, Karlo. "Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577
Grabovac, K. (2022). 'Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577
Grabovac K. Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577
K. Grabovac, "Nutritivni značaj pseudožitarica u gastronomiji", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:713577