prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ

Brusar, Barbara
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Brusar, B. (2020). UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266

Brusar, Barbara. "UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266

Brusar, Barbara. "UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266

Brusar, B. (2020). 'UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 22.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266

Brusar B. UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 22.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266

B. Brusar, "UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.