prikaz prve stranice dokumenta FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK

Matoković, Igor
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Matoković, I. (2020). FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković, I. (2020). 'FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 15.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković I. FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 15.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

I. Matoković, "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.