Matoković, I. (2020). FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
Matoković, I. (2020). 'FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 23.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
Matoković I. FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 23.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
I. Matoković, "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202