prikaz prve stranice dokumenta FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK

Matoković, Igor
ASPIRA University of Applied Sciences

Cite this document

Matoković, I. (2020). FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK (Undergraduate thesis). Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković, I. (2020). 'FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković I. FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK [Undergraduate thesis]. Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

I. Matoković, "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Please login to the repository to save this object to your list.