prikaz prve stranice dokumenta FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK

Matoković, Igor
College of Management and Design Aspira

Cite this document

Matoković, I. (2020). FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković, I. (2020). 'FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK', Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, accessed 29 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Matoković I. FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK [Undergraduate thesis]. Zagreb: College of Management and Design Aspira; 2020 [cited 2022 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

I. Matoković, "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK", Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202

Please login to the repository to save this object to your list.