Mušura, S. D. (2021). Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893
Mušura, Stjepan Dominik. "Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893
Mušura, Stjepan Dominik. "Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893
Mušura, S. D. (2021). 'Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 23.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893
Mušura SD. Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2021 [pristupljeno 23.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893
S. D. Mušura, "Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893