prikaz prve stranice dokumenta Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo

Mušura, Stjepan - Dominik
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Mušura, S. D. (2021). Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893

Mušura, Stjepan Dominik. "Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893

Mušura, Stjepan Dominik. "Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893

Mušura, S. D. (2021). 'Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 22.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893

Mušura SD. Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2021 [pristupljeno 22.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893

S. D. Mušura, "Posebnosti ugostiteljstva u razvoju turizma na primjeru restorana Congo", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:771893

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.