Bratim, A. (2020). Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi” (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685
Bratim, Antonio. "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685
Bratim, Antonio. "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685
Bratim, A. (2020). 'Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 03.12.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685
Bratim A. Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi” [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 03.12.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685
A. Bratim, "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685