prikaz prve stranice dokumenta Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”

Bratim, Antonio
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Bratim, A. (2020). Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi” (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, Antonio. "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, Antonio. "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, A. (2020). 'Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 03.12.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim A. Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi” [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 03.12.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

A. Bratim, "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.