Mucić, A. (2020). Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632
Mucić, Ana. "Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632
Mucić, Ana. "Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632
Mucić, A. (2020). 'Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 19.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632
Mucić A. Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 19.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632
A. Mucić, "Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632