Gogić, A. (2020). Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
Gogić, Anđela. "Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
Gogić, Anđela. "Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
Gogić, A. (2020). 'Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 26.05.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
Gogić A. Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 26.05.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203
A. Gogić, "Značaj tartufa u turističkoj ponudi destinacije i gastronomije u Istri", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:858203