Pervan, L. (2019). Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012
Pervan, Lorenzo. "Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012
Pervan, Lorenzo. "Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012
Pervan, L. (2019). 'Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012
Pervan L. Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2019 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012
L. Pervan, "Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012