prikaz prve stranice dokumenta Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske

Pervan, Lorenzo (2019)
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Pervan, L. (2019). Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012

Pervan, Lorenzo. "Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012

Pervan, Lorenzo. "Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012

Pervan, L. (2019). 'Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 26.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012

Pervan L. Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2019 [pristupljeno 26.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012

L. Pervan, "Značaj autohtone gastronomije u turizmu Republike Hrvatske", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:556012

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.