Brida, L. (2024). ORGANSKA PREHRANA U UGOSTITELJSTVU: USPOREDBA HRVATSKE I SVIJETA (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:178871
Brida, Lucija. "ORGANSKA PREHRANA U UGOSTITELJSTVU: USPOREDBA HRVATSKE I SVIJETA." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:178871
Brida, Lucija. "ORGANSKA PREHRANA U UGOSTITELJSTVU: USPOREDBA HRVATSKE I SVIJETA." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:178871
Brida, L. (2024). 'ORGANSKA PREHRANA U UGOSTITELJSTVU: USPOREDBA HRVATSKE I SVIJETA', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:178871
Brida L. ORGANSKA PREHRANA U UGOSTITELJSTVU: USPOREDBA HRVATSKE I SVIJETA [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2024 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:178871
L. Brida, "ORGANSKA PREHRANA U UGOSTITELJSTVU: USPOREDBA HRVATSKE I SVIJETA", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:178871