Dajić, S. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416
Dajić, Sandro. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416
Dajić, Sandro. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416
Dajić, S. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 22.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416
Dajić S. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2022 [pristupljeno 22.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416
S. Dajić, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416