Jurjević, A. (2021). Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705
Jurjević, Ana. "Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705
Jurjević, Ana. "Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705
Jurjević, A. (2021). 'Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705
Jurjević A. Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2021 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705
A. Jurjević, "Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705