prikaz prve stranice dokumenta Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule

Jurjević, Ana
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Jurjević, A. (2021). Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Jurjević, Ana. "Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Jurjević, Ana. "Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Jurjević, A. (2021). 'Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 22.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Jurjević A. Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2021 [pristupljeno 22.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

A. Jurjević, "Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.