Jurić, N. (2020). Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900
Jurić, Nevena. "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900
Jurić, Nevena. "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900
Jurić, N. (2020). 'Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 23.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900
Jurić N. Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 23.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900
N. Jurić, "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900