prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra

Jurić, Nevena
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Jurić, N. (2020). Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, Nevena. "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, Nevena. "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, N. (2020). 'Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić N. Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

N. Jurić, "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.