prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra

Jurić, Nevena
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Jurić, N. (2020). Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, Nevena. "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, Nevena. "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, N. (2020). 'Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 23.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić N. Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 23.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

N. Jurić, "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.