prikaz prve stranice dokumenta Specifičnost menadžmenta marina malog i srednjeg poduzetništva na primjeru Marina Martinis Marchi na otoku Šolti
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Specifičnost menadžmenta marina malog i srednjeg poduzetništva na primjeru Marina Martinis Marchi na otoku Šolti

Domljan, Antea
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Domljan, A. (2023). Specifičnost menadžmenta marina malog i srednjeg poduzetništva na primjeru Marina Martinis Marchi na otoku Šolti (Specijalistički diplomski stručni). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:216340

Domljan, Antea. "Specifičnost menadžmenta marina malog i srednjeg poduzetništva na primjeru Marina Martinis Marchi na otoku Šolti." Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:216340

Domljan, Antea. "Specifičnost menadžmenta marina malog i srednjeg poduzetništva na primjeru Marina Martinis Marchi na otoku Šolti." Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:216340

Domljan, A. (2023). 'Specifičnost menadžmenta marina malog i srednjeg poduzetništva na primjeru Marina Martinis Marchi na otoku Šolti', Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 24.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:216340

Domljan A. Specifičnost menadžmenta marina malog i srednjeg poduzetništva na primjeru Marina Martinis Marchi na otoku Šolti [Specijalistički diplomski stručni]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2023 [pristupljeno 24.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:216340

A. Domljan, "Specifičnost menadžmenta marina malog i srednjeg poduzetništva na primjeru Marina Martinis Marchi na otoku Šolti", Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:216340

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.