Drlje, T. (2022). Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
Drlje, Tonči. "Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
Drlje, Tonči. "Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
Drlje, T. (2022). 'Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 20.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
Drlje T. Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2022 [pristupljeno 20.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
T. Drlje, "Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954