Drlje, T. (2022). Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
Drlje, Tonči. "Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
Drlje, Tonči. "Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
Drlje, T. (2022). 'Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
Drlje T. Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954
T. Drlje, "Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954