Matošić Miškulin, D. Lj. (2021). USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312
Matošić Miškulin, Dora Ljubica. "USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312
Matošić Miškulin, Dora Ljubica. "USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312
Matošić Miškulin, D. Lj. (2021). 'USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312
Matošić Miškulin DLj. USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2021 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312
D. Lj. Matošić Miškulin, "USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312