prikaz prve stranice dokumenta Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske

Čuljak, Jure
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Čuljak, J. (2022). Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718

Čuljak, Jure. "Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718

Čuljak, Jure. "Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718

Čuljak, J. (2022). 'Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 29.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718

Čuljak J. Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2022 [pristupljeno 29.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718

J. Čuljak, "Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.