Čuljak, J. (2022). Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718
Čuljak, Jure. "Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718
Čuljak, Jure. "Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718
Čuljak, J. (2022). 'Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718
Čuljak J. Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718
J. Čuljak, "Važnost uparivanja mediteranske hrane i vina u turističkoj ponudi Hrvatske", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:579718