Divić, A. (2021). Upravljanje ljudskim resursima prije i za vrijeme Covid-19 krize u malom obiteljskom hotelu: Poslovni slučaj hotel Bacchus (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:073252
Divić, Anđelo. "Upravljanje ljudskim resursima prije i za vrijeme Covid-19 krize u malom obiteljskom hotelu: Poslovni slučaj hotel Bacchus." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:073252
Divić, Anđelo. "Upravljanje ljudskim resursima prije i za vrijeme Covid-19 krize u malom obiteljskom hotelu: Poslovni slučaj hotel Bacchus." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:073252
Divić, A. (2021). 'Upravljanje ljudskim resursima prije i za vrijeme Covid-19 krize u malom obiteljskom hotelu: Poslovni slučaj hotel Bacchus', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 27.05.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:073252
Divić A. Upravljanje ljudskim resursima prije i za vrijeme Covid-19 krize u malom obiteljskom hotelu: Poslovni slučaj hotel Bacchus [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2021 [pristupljeno 27.05.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:073252
A. Divić, "Upravljanje ljudskim resursima prije i za vrijeme Covid-19 krize u malom obiteljskom hotelu: Poslovni slučaj hotel Bacchus", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:073252