Pavić, N. (2019). Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
Pavić, Nikola. "Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
Pavić, Nikola. "Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
Pavić, N. (2019). 'Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 01.12.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
Pavić N. Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2019 [pristupljeno 01.12.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
N. Pavić, "Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673