Pavić, N. (2019). Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
Pavić, Nikola. "Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
Pavić, Nikola. "Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
Pavić, N. (2019). 'Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
Pavić N. Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2019 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673
N. Pavić, "Čimbenici formiranja cijene u ugostiteljstvu i turizmu na primjeru poreznog sustava RH", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:225673