prikaz prve stranice dokumenta ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE

Ožić, Ela
College of Management and Design Aspira

Cite this document

Ožić, E. (2020). ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, Ela. "ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Master's thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, Ela. "ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Master's thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, E. (2020). 'ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE', Master's thesis, College of Management and Design Aspira, accessed 30 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić E. ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE [Master's thesis]. Zagreb: College of Management and Design Aspira; 2020 [cited 2022 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

E. Ožić, "ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE", Master's thesis, College of Management and Design Aspira, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Please login to the repository to save this object to your list.