prikaz prve stranice dokumenta Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo

Kukec, Maja
ASPIRA University of Applied Sciences

Cite this document

Kukec, M. (2023). Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo (Undergraduate thesis). Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec, Maja. "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec, M. (2023). 'Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Kukec M. Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo [Undergraduate thesis]. Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences; 2023 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

M. Kukec, "Racionalizacija potrošnje hrane za održivo ugostiteljstvo na primjeru restorana Nebo", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:155855

Please login to the repository to save this object to your list.